Menu
EUR
 Herfstnageltrends 2024:

Herfstnageltrends 2024:

Door: Roxenne Reacties: 1

Now or Never Gelpolish Collectie

De Now or Never Gelpolish Collectie is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een opvallende, trendy look die meteen de aandacht trekt. Deze exclusieve set van zes flesjes van 8 gram biedt een prachtige selectie van modieuze kleuren, speciaal ontworpen om je nagels een gedurfde en stijlvolle uitstraling te geven. Of je nu houdt van diepere, donkere tinten of juist voor heldere, opvallende kleuren wilt gaan, de Now or Never collectie biedt voor elke smaak en gelegenheid de juiste lak.

Voor €49,99 exclusief btw ontvang je deze complete set, waardoor je slechts iets meer dan €8 per flesje betaalt! Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor professionele, langdurige gelpolish die tot wel drie weken perfect blijft zitten. De collectie is ideaal voor zowel salons als individuele nagelstylisten die hun klanten willen verrassen met de nieuwste trends.

Dankzij de hoog gepigmenteerde formule en het soepele aanbrengproces is de Now or Never collectie eenvoudig aan te brengen en biedt het een optimale dekking in slechts twee dunne lagen. Bovendien zorgt de sterke formule ervoor dat de gelpolish niet afbladdert of vervaagt, zelfs niet na meerdere weken. Deze collectie is niet alleen een must-have voor dit seizoen, maar ook een duurzame keuze voor langdurige schoonheid.

Of je nu een levendige kleur wilt voor een speciale gelegenheid of een meer ingetogen tint zoekt voor dagelijks gebruik, de Now or Never collectie heeft het allemaal. Grijp je kans – het is nu of nooit! Shop hem hier

 

Timeless Tones Gelpolish Serie

De Timeless Tones Gelpolish Serie is een verzameling van klassieke, verfijnde kleuren die nooit uit de mode raken. Deze serie bestaat uit 12 prachtige kleuren, zorgvuldig samengesteld om elke vrouw het ultieme gevoel van elegantie en verfijning te geven. De kleuren variëren van zachte nude tinten tot diepe, rijke tonen die perfect passen bij zowel casual als formele gelegenheden.

Elke kleur in de Timeless Tones serie is afzonderlijk verkrijgbaar, met een flesje van 8 gram voor €9,99 exclusief btw. De hoge kwaliteit van de gelpolish garandeert een langdurige, krasbestendige afwerking die wekenlang meegaat zonder te vervagen of af te bladderen. Hierdoor is het de perfecte keuze voor de drukbezette vrouw die altijd op zoek is naar kwaliteit én stijl.

Maar het wordt nog beter! Als je de volledige set van 12 kleuren aanschaft, krijg je 2 flesjes gratis. Dat betekent dat je in totaal 14 flesjes ontvangt voor de prijs van 12 – een fantastische deal voor nagelstylisten en salons die hun aanbod willen uitbreiden met een veelzijdige, klassieke collectie.

De Timeless Tones collectie is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. De subtiele nude tinten passen perfect bij een professionele of dagelijkse look, terwijl de diepere tinten zoals bordeauxrood en donkergrijs ideaal zijn voor een avondje uit of speciale gelegenheden. Elk flesje is ontworpen om een glanzende, egale afwerking te geven, met een formule die eenvoudig aan te brengen is en een optimale dekking biedt in slechts twee dunne lagen.

Voor iedereen die houdt van tijdloze schoonheid en een verfijnde uitstraling is de Timeless Tones Gelpolish Serie een onmisbare aanvulling op de nagelcollectie. Voeg deze klassieke kleuren toe aan je assortiment en geef je klanten een manicure die elegantie en duurzaamheid perfect combineert. Shop ze hier!

 

Tip: Verzorging van je nagels in de herfst met Dadi’Oil

Nu het herfstseizoen in volle gang is, is het essentieel om extra zorg te besteden aan je nagels en handen. Droge, koude lucht kan ervoor zorgen dat je nagels sneller uitdrogen en broos worden, wat het risico op scheurtjes en splijten vergroot. Om je nagels gezond en sterk te houden, raden we aan om regelmatig gebruik te maken van Dadi’Oil – dé favoriete nagelriemolie onder professionals.

Dadi’Oil is een 100% biologische nagel- en nagelriemolie, samengesteld uit voedende ingrediënten zoals avocado-, olijf- en jojoba-olie. Deze krachtige formule hydrateert niet alleen je nagels en nagelriemen intensief, maar zorgt ook voor herstel en bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Door dagelijks een paar druppels van deze olie in te masseren, blijven je nagels en nagelriemen optimaal gevoed en soepel, wat ook bijdraagt aan de duurzaamheid van je gelpolish.

Verkrijgbaar via onze website, is Dadi’Oil de ideale toevoeging aan je nagelverzorgingsroutine, vooral in de koudere maanden. Combineer het gebruik van Dadi’Oil met je favoriete gelpolish uit onze Now or Never of Timeless Tones collectie en zorg ervoor dat je nagels er niet alleen mooi uitzien, maar ook gezond en sterk blijven. Zo haal je het maximale uit je manicure, seizoen na seizoen

 

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wereld van herfstnageltrends, verzorg je nagels optimaal en maak van dit seizoen jouw meest stijlvolle tot nu toe!

 


Reacties (1)

https://Lvivforum.pp.ua/
Geplaatst op 2024-10-05 00:12:57
Greetings! Very useful advice within this article!
It's the little changes that will maake the largest changes.
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal excl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!